„Като почнат да правят такива клипове, аз съм спокоен, значи ще ги победя“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод новия клип на БСП, в който Стефан Данаилов казва, че сърцето му винаги е било отляво.

На стари години го карат да обяснява къде му е сърцето, преди го возиха по трамваи. То и моето сърце е отляво, по-важно е лявата китка да не е по-силна от другата“, каза Борисов в предаването „Всяка неделя“ по Нова телевизия.

Тази груба шега бе единственият спомен за онзи Бойко Борисов, който добре познаваме. Бившият премиер бе кротък, говореше с доводи, обещаваше само „работа, работа, работа“.

България според мечтите му:

„Магистрали, пристанища, пречистени води, с много туристи, с много бизнес, зимни курорти, летни курорти, да си дойдат младите хора тука“.

Бойко Борисов се възмути от омразата в предизборната кампания.

В историята на партиите такава омраза и такава гнусна кампания никога не е била. На фона на всички ние, Реформаторите и ДПС правим една толерантна кампания“, остави врата за диалог Борисов.

Той се обърна към избирателите в смесени райони, от където получавал обаждания и ги увери, че номерът върху бюлетината няма как да бъде използван за проследяване на вота.

И случаен вот

Бойко Борисов обясни, че внасянето на четвъртия вот на недоверие срещу кабинета на Пламен Орешарски станало случайно. ГЕРБ поискали балансите на НЕК и БЕХ, за да покажат как управляващите се провалят в енергетиката. Министерството обаче не им предоставило данните.

Чакат да минат изборите, за да им блеснат лъжите“, каза Борисов.

Тогава ГЕРБ решили да внесат вот на недоверие. Борисов отново прогнозира, че след „3-4 години България ще стане сред основните износители на газ“.

Борисов обясни, че иска отново да управлява, „защото там, където имаме наши кметове втори мандат, е видно какво става с градовете – площади, градинки, велоалеи, заводи, естакади, всичко“.

Ако имаме втори мандат, ще довършим всички проекти“, обеща лидерът на ГЕРБ.