Всичко започва от една от многото снимки от спортната дейност на министър-председателя на република България Бойко Борисов. На нея премиерът не е успял да спре навреме, след като е гонил топката в края на тенис корта, залитнал е и се е подпрял на оградата. 

Необичайната поза, в която е застанал Борисов, даде повод за много коментари и колажи. Най-често употребяваната дума в шегите е "стабилност", която управляващите използват много често. Дизайнерът Иван Червенков предложи и други ситуации, в които Бойко Борисов може да допринесе със стабилност. 

Наскоро излезлите от движение по улиците на София легендарни икаруси също имат нужда от подкрепата на Борисов. Темата за градския транпорт е актуална и поради увеличената цена на билетчето от 1 на 1,60 лева. Кметът Йорданка Фандъкова също има нужда от подкрепа...

Друга дама от екипа на Борисов - Николина Ангелкова, също може да разчита на подкрепата му. Министърката на туризма попадна няколко пъти в необясними кадри и този - от изложение за културен туризъм - е сред тях. Защо да остане сама в тази ситуация?

Проблемите на градския транпорт не са само в София, нито само в България. На този кадър от далечна Азия очевидно не всички пътници са успели да се качат и има нужда някой да задържи влака. Е, как кой?

Бойко Борисов се появява и на друга коментирана снимка - поклонението на ръководството на БСП в къщата-музей на Тодор Живков в Правец. Но не са забелязали, че някой е подменил паметника...

А последният колаж е твърде закъснял. Крайно време беше Бойко Борисов да заеме полагащото му се място в сериала "Под прикритие".