Волен Сидеров захапа яростно лидера на "България без цензура" Николай Бареков. Пресцентърът на "Атака" разпространи изявление на водача на евролистата си в Пазарджик:

„Тези, които сега пекат кебапчета по мегданите, които се бият по гърдите и които се правят на новопоникнали политици, но не обясняват от къде са десетките милиони, с които правят скъпа предизборна кампания”, каза Сидеров.

Според него по въпроса за паричните потоци в „България без цензура” всъщност имало голяма цензура, но този въпрос трябвало и щял да бъде поставен пред прокуратурата. 

Тази партия няма държавна субсидия, но харчи десетки милиони за скъпа реклама, за пълнене на зали с платени хора. Идват рейсове с цигани, на които им се плаща по 50 лв., за да присъстват в залите, за да може после в медиите да се каже: „Бареков препълни зала”, възмути се Сидеров и продължи със залп от въпроси към бившия тв водещ: 

Ако ти тръгваш с корупция, за каква алтернатива говориш тогава?

Какъв премиер ще бъдеш?

Кой стои зад гърба ти?

Откъде са тези пари?

Коя банка?

Защо?

Лидерът на "Атака" призова Бареков първо да отговори на тези въпроси и после да излиза и да се обявява за алтернатива и спасител.

За мен Бареков е новият Жорж Ганчев и той ще завърши като него”, отсече Сидеров.