Даниел Георгиев да напусне парламента, поиска лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на партиен митинг в Хасково. Думите му бяха посрещнати с ръкопляскания и одобрителни възгласи от жителите на южния град. Народният представител от ГЕРБ от два дни разиграва и бившите управляващи и партията на Николай Бареков "България без цензура". Той първо подаде молба за напускане на партията на Бойко Борисов, после я оттегли, а после пътува до Бургас да засвидетелства вярност на бившия тв водещ. А за финал рече, че остава в ГЕРБ.

ГЕРБ е кауза. В ГЕРБ се идва само ако го обичаш и ако си готов да работиш за хората. Искам да кажа за един наш депутат, който приема партията като иди ми - дойди ми. Аз ще предложа още утре на изпълнителната комисия този депутат Даниел да си подаде молба и да напусне парламента. Не може така. Ако иска да ходи в Бургас - ние бяхме преди два дни там. Не му вярвам. По-добре е да сме по-малко, но да сме единни и силни, отколкото да имаме хора, които не знаят какво искат. Да отива където иска. Почтеното е, ако поне малко е бил от ГЕРБ, да напусне парламента. После след 25-и ще се вайка горчиво, че ни е разигравал като маймуни, каза Бойко Борисов.

Той посочи и че в момента върви чудовищно купуване на гласове. Поне 4 партии са се подготвили да купуват и се надявам прокурата да си свърши работата и да има задържани преди изборния ден, каза още лидерът на ГЕРБ.