Татяна Фестерлинг - доскоро зам.-лидер на германското антимюсюлманско движение ПЕГИДА, и лидерът на холандския му клон Едвин Вагенфелд, били в България за лов на мигранти по границата с Турция, съобщи в. "Дейли телеграф".

Фестерлинг призовава "мъжете от Европа" да отидат в България и да се присъединят към местните доброволци, опитващи се да ловят мигранти.

Тя предизвика скандал преди няколко месеца, когато призова търсачите на убежище да бъдат застрелвани, ако се опитат да преминат германската граница. Преди две седмици тя бе свалена от поста си.

На 1 юли Татяна Фестерлинг сподели във фейсбук албум със снимки от престоя си в България заедно с Едвин Вагенфелд. Тя се хвали как двамата прекарали цял един ден с паравоенна групировка от доброволци, патрулиращи по границата в търсене на нелегални имигранти. Според "Дейли телеграф" тя се нарича Български съюз на военните ветерани. Вероятно обаче става дума за Воински съюз "Васил Левски" или БНО "Шипка" или и двете, взети заедно.

Едвин Вагенфелд, Татяна Фестерлинг и маскирани български
доброволци са разпънали знаме с надписа "Крепост Европа".

И Фестерлинг, и Вагенфелд са облекли камуфлажни дрехи. Двамата са се снимали сред българи със същите униформи, нахлузили маски на лицата си. Доброволците държат знаме с надпис на английски език "Крепост Европа".

БХК ИСКА ОТ ЦАЦАРОВ ДА ПРЕКРАТИ БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ И БНД "ШИПКА"

Паравоенната група, с която Татяна Фестерлинг е патрулирала, е една от няколкото, за които се предполага, че действат по българо-турската граница, независимо от българските служби за сигурност. Тя твърди, че предава всеки заловен нелегален мигрант на полицията.

Вагенфелд и Фестерлинг с камуфлажни дреги с българскоко знаме.

Фестерлинг се хвали във фейсбук, че се е преборила с адската жега, тежкия терен, подобната на джунгла гора и комарите. Което показвало, че тези патрули са "всичко друго, но не и разходка". Според нея 1000 мигранти преминават границата всеки ден. Но признава, че патрулът не е открил нито един в деня, в който тя се е присъединила към него. За сметка на това са били намерени боклуци и изхвърлени вещи - доказателство, че нелегалните са в района. Снимани са също така открити кутии от безалкохолни напитки, опаковки от лекарства, включително такива с арабски надписи и лични документи на арабски език.

"Най-популярната марка сред нашествениците в тяхната кампания на грабеж и изнасилване е "Ред Бул", пише в профила си Татяна Фестерлинг.

 

На 3 юли германската активистка е била в Бургас и се е снимала с придобилия печална известност Петър Низамов-Перата. 

НОВИЯТ "ДИНКО" ОТ "ГОУ ТЪРКИ"- ЕДИН ПАТРИОТ СЪС СОЛИДНО ПОЛИЦЕЙСКО ДОСИЕ

В профила на Перата през април се появи клип, в който трима мигранти са легнали на земята с вързани със свински опашки ръце зад гърба. Българи край тях заявяват:

"Ноу България, гоу Търкия! Обратно!"

Фестерлинг пише за Низамов следното:

"Ето как изглежда един борец за свобода!

(...) Петър е харизматичен, умен (учил е право) и войнствен, въпреки всички опити на българското правителство да заглуши гласа му. Световни политици, медии и конференции трябва да го канят за говорител и очевидец на нефилтрирана информация!"

Разбира се, тук пръст пак има Джордж Сорос:

"Всичко, насочено срещу диктата на Сорос и компания, което трябва да бъде видяно в политиката на тези говорещи марионетки в нашите национални правителства, е заглушавано и наказвано с произволни присъди."

И никой не пита кой снабдява нашествениците от турската страна с лекарства, дрехи и храна. Не, въпросът е дали тези нашественици са наркокуриери, които пренасят пресен афганистански суров опиум в Европа."

В края на коментара си тя е сложила линк към видеото с "Гоу Търкия" и призовава за солидарност с перата чрез "харесване" на връзката.

Заслужена почивка за Татяна Фестерлинг и българските й другари.

Вчера пък германската активистка е съобщила, че лявата Партия на труда в Холандия е настояла на Едвин Вагенфелд да бъде забранено да напуска страната. Този текст дори е преведен на български език. За целта обаче явно е използван "Гугъл". Поне такова впечатление се създава при прочит.