Когато на 4 август т.г. отворите отново сайта на Клуб Z, не бързайте да го затваряте веднага, защото сте решили, че сте сбъркали.

Още от днес ви предупреждаваме – ще попаднате в един напълно нов свят от новини и снимки. Но, разбира се, поднесени според същите стандарти за качество и достоверност, на които сме верни от самото си създаване. Само дизайнът ни ще бъде обновен.

Вероятно в началото няма да ви хареса – знаем, че всяка промяна е трудна, а и изисква малко време да свикнете с новия дизайн.

Но ще стане бързо, обещаваме.

Защото освен че ще предлага повече (а вярваме и по-добро) съдържание, обновеният ни сайт ще бъде много по-гъвкав и технологично съобразен с най-модерните тенденции и постижения на съвременния свят. А това означава – по-удобен и лесен за ползване от вас – нашите читатели, заради които вече две години и половина работим.

Понякога бъркаме, понякога ви гневим, но винаги сме готови да си признаем и сме отворени за комуникация, така че новините да стигат до вас без никаква намеса – достоверни, такива, каквито са. Стараем се и анализите ни да са разнообразни – така че да се ориентирате за случващото се във всяка сфера на живота. И сме ви благодарни, че ни вярвате и разчитате на нас. Така, както ние разчитаме на вас и се съобразяваме с критиките и забележките ви.

Всъщност промените в сайта няма да са чак толкова много. Но ще са значими.

Първата страница ще бъде по-широка и ще показва повече съдържание – но, само ако екранът ви го позволява, а и ако така ви харесва. Защото освен чисто естетическите подобрения, новият дизайн е и responsive (отзивчив), което ще рече, че ще се съобразява с резолюцията на устройството ви.

Така на големия ви монитор у дома или в офиса например, новият Клуб Z ще изглежда така:

На малкия си лаптоп или таблет на път ще го виждате така:

А на мобилния си телефон – така:

Промените означават и край на разликите между стационарен и мобилен сайт. Остава само адресът www.clubz.bg, който разумно ще преподрежда информацията според устройството ви. 

Направили сме и някои ключови промени в регистрацията за сайта, във форума, в Условията за ползване и системата с коментарите, в рекламите и в магазина за списанието. Но за тях ще ви разкажем утре и в следващите дни до старта.

И не забравяйте – основната цел на редизайна ни е да ви осигури по-лесно, по-удобно и по-приятно четене.