Милиардерът от Хонконг Стивън Ло посети днес стадиона на ЦСКА в Борисовата градина и се срещна със собственика на "червените" Александър Томов. Стана ясно, че бизнесменът е разгледал стадион "Българска армия", показан му е музеят на ЦСКА.

Медии и хора около армейците свързват Ло с интерес към ЦСКА още от миналата година. Може би по-точно казано е, че ЦСКА има интерес от парите и инвестиционните намерения на азиатеца в България. Тънката червена линия е, че Томов посредничи на консорциум около Ло и други бизнесмени за гигантски проект, известен като "българския Лас Легас".

Развлекателното градче трябва да се издигне край София. Първоначално милиардерът имал намерение да го прави в Ирландия, но после се насочил към България. Покрай всичко това компанията на Ло може да стане спонсор на ЦСКА.

Богаташът не за първи път идва в България. През миналата година пък Томов му гостува в Хонконг, като на пресконференция подари на партньора си червена фланелка. Тогава тръгнаха и приказките за свежи азиатски пари на Армията.

Твърди се, че в близките дни правителството трябва да разгледа инвестиционния проект на Ло и компания.