Бойко Борисов игра за втория отбор на "Витоша" (Бистрица) в контрола срещу ЦСКА 1948, завършила 2:2. "Бистришките тигри" на два пъти повеждаха, а голобрадите "армейци" изравняваха.

През второто полувреме при резултат 1:1 съдията свири спорна дузпа за домакините от "Витоша" и зад топката застана премиерът. Вратарят на най-новия ЦСКА обаче парира изстрела му. В този момент реферът взе лесно за него решение: дузпата да бъде пребита.

 

 

Решението не бе посрещнато с разбиране от феновете на ЦСКА 1948, в което можете да се уверите от видеото. Чуха се и викове "оставка". А Борисов този път бе безпощаден - 2:1. Малко след това "червените" стигнаха до 2:2. Бойко Борисов асистира за първото попадение на "тигрите" преди почивката.

ЦСКА 1948 бе създаден това лято от ветерани, военни и фенове - като алтернатива на ЦСКА-София (на Гриша Ганчев). Отборът ще започне от най-ниското ниво на родния футбол - софийската "А" областна група, юг.

Сред съперниците там е вторият отбор на "Витоша", така че двата тима ще се срещнат още два пъти. В ЦСКА 1948 играят предимно юноши на 17-19 години. Докато "Витоша" II е съставен от ветерани.

Часове преди проверката ЦСКА 1948 се похвали с подписан договор с Национална спортна база да домакинства на стадион "Васил Левски".