Новият собственик на "Левски" и БТК Спас Русев се появи на стадион "Георги Аспарухов" за първи път, откакто купи "синия" клуб. И зададе първата цел: "Левски" трябва да е шампион.

"Всичко различно от шампион се счита за провал. Такава ще бъде нашата амбиция. Не от утре, не от вдругиден, а отсега.

„Левски" трябва да стане шампион сега! Това, което трябва да преговорим и да се опитаме да променим, е духът на отбора, тяхната вяра, тяхната увереност. Трябва да преследваме титлата. Всякакъв друг тип математика не работи - да бъдем втори, да бъдем трети, да вземем оттук, оттам. Не! "Левски" трябва да влиза само през главния вход“, заяви бизнесменът.

 

 

 

Русев получи фланелка с №9 и неговото име, връчена му от изпълнителния директор Константин Баждеков. А първите неща по стадиона, които трябва да се свършат, са изграждане на козирка на сектор "А" и поставяне на ново електронно табло, на което да се повтарят голове и също така да служи за рекламна цел.

Той обеща, че няма да е "водещо лице", няма да се изявява по медиите, а спортно-техническите дела ще се вършат от други хора. Тепърва ще се прави управителен съвет и ще се назначават хора на ключовите позиции. Все пак бизнесменът каза, че през декември, когато вече ще е навлязъл в делата на клуба, ще изслуша какво ще му предложат хората, занимаващи се с отбора, по отношение на селекцията.

Русев няколко пъти повтори, че "Левски" трябва да върне магията на стадиона. А връщането на магията, ще върне публиката, убеден е човекът от Лондон.