Напоследък покрай другите си кандидатпрезидентски занимания, Доналд Тръмп се е захванал и с разобличаването на бившата мис Вселена Алисия Мачадо. В петък той я обвини, че има секс запис. Мачадо, която е застъпничка на Хилъри Клинтън, го обвини в лошо отношение към нея по време на конкурса, на който тя взе титлата. В края на предизборния дебат в понеделник вечерта Клинтън каза, че Тръмп е нарекъл бившата кралица на красотата „мис Пиги“. Той я наричал още „мис Пиги прасето“ и „мис Пиги чистачката“ и й се подигравал, че е качила килограми, след като е спечелила титлата Мис Вселена през 1996 г., каза Клинтън.

Републиканският кандидат отрече да е правил подобни изявления, но видимо беше ядосан, че се припомня този епизод от миналото му – до миналата година Тръмп беше собственик на конкурса мис Вселена.

Оказа се, че в известен смисъл и той има нещо подобно на секс филм, пише "Хъфингтън пост".

Наскоро BuzzFeed News откри документален софт порно филм на "Плейбой" от 1999 г. В който се появява и Тръмп. Във филма “Playboy Video Centerfold 2000", както може да се очаква от продукция на "Плейбой", има изобилие от голи жени, които танцуват, позират и извършват различни предизвикателни действия..

"Не се притеснявайте", пише "Хъфингтън пост", "Тръмп не върши нито едно от тези неща". Той се появява в кадър, в който отваря бутилка шампанско, заобиколен от плеймейтки, и после излива течността върху брандирана с логото на "Плейбой" лимузина.

Обикновено кандидатите за президенти са много срамежливи и стоят всячески настрана от индустрията на филми за възрастни. Например, по-рано тази година Тед Круз махна реклама, след като разбра, че в нея играе Ейми Линдзи, която преди е участвала в софт порно.

Тръмп, който е бил корица на "Плейбой", няма подобни притеснения. А филмът с негово присъствие лесно може да бъде открит.

От щаба на Тръмп са отказали коментар на "Хъфингтън пост".

Въпреки че пред 2004 г. Тръмп споделя пред "Плейбой": "Ако се нуждаете от Виагра, вероятно сте с грешното момиче", сега изглежда, че иска да загърби палавото си минало, за да активизира да гласуват за него републиканците, които са много по-консервативни от кандидата си.

През август Тръмп подписа искане за тежки ограничения на порнографията, ако бъде избран, припомня изданието.

"Не е ясно дали това включва видео филми и списания, в които е той самият", завършва иронично "Хъфингън пост".