Сергей Станишев сериозно изпоти Боби Ваклинов и екипа на "Господари на ефира", който го издирва, за да му връчи Златен скункс. Това научи Клуб Z от свои източници.

Операцията по установяването на тайните явочни квартири на печения БСП-лидер продължава безуспешно вече няколко дни.

За разлика от Станишев царят на ювелирните акции "с нежни имена" от времето на ГЕРБ - Цветан Цветанов, въобще не затрудни "Господарите". Те го разконспирираха в събота след предаване на Люба Кулезич и бившият вицепремиер с усмивка си взе антинаградата заради ефективната присъда от 4 г. затвор, която получи на първа инстанция.

Но да се върнем на издирвания Станишев... Справка на официалния сайт на БСП показа, че не само "Господари на ефира" го търсят, макар и с различни мотиви.  „Смятаме, че ако всички бяха работили като Сергей Станишев, резултатът от изборите щеше да е категорична подкрепа за БСП” - това е само едно от многото послания, които валят от страната в негова подкрепа. В случая - от низовата партийна организация в Кресна. Явно и на кресненци им е било трудно да открият експремиера, за да го информират лично за чувствата си, затова са качили посланието си на челната страница на сайта на БСП. Дано Станишев има интернет там, където е, че да го прочете...

"В момента най-важно е да се запази единството на партията", пишат и от организацията във Видин. И пак - на "стената" на партията, което може да се изтълкува, че са срещнали проблема на кресненци с намирането на същото лице. ОПО „Класик”, „Клуб за младежка политика” и КИ „Мадарски конник” - Шумен също изразяват в свои декларации подкрепа за вожда на партията - пак на официалния ѝ сайт. В рубрика "Новини".

Дори и от знаковия Бобов дол не са го открили и затова му пишат задочно: "Председателят на БСП Сергей Станишев е разумен и ние вярваме, че ще се вземе най-правилното решение.” Такива декларации има още много.

Справка в сайта на МВР показа, че засега то не търси Сергей Станишев. А колажът по-горе е просто наша шега.