Луди ни направиха от Централата, значи...

Аз, дето винаги съм се клел в българския джентълмен: че той обезателно ще премълчи и ще си спести забележка към жена, която неправилно бърка бетона. А ето докъде ни докараха с Цецка – куцо, кьораво и сакато се изказва за предстоящия голям избор: дали прилича повече на Жерар Депардийо, или на Робин Уилямс (като Мисис Даутфайър).

Мисис Даутфайър, ако случайно сте я забравили...

И не стига, ами всеки ден ни бомбардират с нови гледки, като например сега тази посланичка. Пардон – каквото се вижда от нея под океана от ТОВА синьо... Гледам човечеца в униформа до нея и си мисля какви доблестни народи са белгийците и люксембургците - оцелели са от какво ли не ...

Хайде, бъдете джентълмени сега и напишете нещо галантно? Да ви видя...

Един от най-големите капитали на нашата малка, скромна и доста закъсала държавица, винаги е била българската жена. Честно ви казвам.  

Обаче всеки ден от Централата ни спускат по нещо, което уверено ме приближава към употребата на транквиланти.

Да вземем най-известните каки – „двете каки”. Които всъщност се оказаха три – щото, когато едната го закъсала, „хиляди пъти” й звъняла някаква друга кака Венелина, да пита „какво да пуска”. Единият вариант е да е DJ – и да пита с каква музика да й оправи настроението...

Обаче пък вижте диалога, в който има история за преданост, море и още нещо:

Янева: Венелина хиляда пъти ме е търсила, аз понеже най-накрая й се обадих. Викам: "Обаждам ти се не като на журналист, а като на приятел."

Румяна Ченалова: Виж сега как те усеща, че страдаш и стои до тебе, виждаш ли?

Янева: Милото! (вероятно репликата на Ченалова е за кучето, което присъства на записите, а не за Венелина, бел.ред. на "Биволъ"). 

Как да не се възхитиш от този неочакван сюжетен обрат, който - убеден съм - пак ще отиде при Ясен Тодоров от ВСС да го разследва. И в резултата неочакваности няма да има.

Възбуждане и задържане... Това не е това, което може би си помислихте, гледайки снимката на новата ни посланичка в Белгия и Люксембург. А анатомична особеност на мозъчната кора. Става въпрос, най-просто казано, че ако силно се ощипеш и се убодеш с топлийка едновременно, мозъкът не може да усеща и двете болки. Та се замислих за Цецка, Каките, тази от Белгия...

Имам чувството, че оня от Сарая или който там дърпа конците, след учебниците по икономика, право и т.н., сега е отворил тоя по анатомия и ни управлява по него.

И без това голяма част от матряла реагира на чисто биологично ниво.