"Ние не се страхуваме от "Арсенал". Няма от какво. "Арсенал" трябва да се страхува от нас, защото можем да изненадаме всеки един противник. Имаме нужните качества."

Това заяви Върджил Мисиджан от "Лудогорец" малко преди отборът да отлети за Лондон, където утре от 21:45 ч излиза срещу "артилеристите" в Шампионската лига.

Вура, както го наричат всички в България, вярва във възможностите на "орлите", а увереност личи във всичките му съотборници. "Лудогорец" няма наказани и контузени играчи, като изключим Витиня, който трайно е извън строя.

 "Арсенал" е фаворит в този мач, може би и в групата, но отборът ни вече има достатъчно рутина и вече не се притеснява, нито пък се страхува от такива съперници, каза треньорът Георги Дерменджиев. - 20 години поред лондончани са в топ 4 на Англия и всяка година играят в Шампионска лига. Тази година "Арсенал" е още по-силен. Тръгнаха много добре както в първенството, така и в Шампионската лига, за разлика от предния сезон. Като свърши мачът, тогава ще говорим. Отиваме да играем играта си, запознати сме с качествата им, разузнали сме ги."

Той добави, че ще разчита на колектива и на бързите си нападатели, с каквито разполагат и "топчиите".

Това ще е третият мач на "Лудогорец". Българският първенец записа равенство в Базел и загуба от "Пари Сен Жермен". След две седмици пък "Арсенал" ще върне визитата в София.