Илиан Илиев вече не е треньор на "Локомотив" (Пловдив). Снощи той обяви, че подава оставка след поражението от "Локомотив" (Горна Оряховица) с 1:2. Имаше вариант утрото да се окаже по-мъдро от вечерта и Илиев да премисли, но решението му е окончателно.

Със специалиста си тръгна целият му щаб, единствено местната легенда Христо Колев-Бащата води днешната възстановителна тренировка на отбора. Такова е било нареждането на собственика Христо Крушарски, който вече търси заместник на напусналия Илиев.

По-рано през сезона той вече бе на ръба да си стегне багажа, но сега е непреклонен. Пловдивското Локо е на девето място в Първа лига, но тази позиция явно не задоволява никого в черно-бялата част на древния град.

А в момента върви пореден треньорски кадрил в родния футбол. Още един голям извънстоличен клуб си търси треньор - "Берое", след като вчера прие оставката на Александър Димитров. Още снощи Илиев бе забъркан в пасианса за Стара Загора, където вече е пребивавал. Там излиза и друто интересно име - Любослав Пенев, който от дълго време е без работа.

Стойчо Стоев също е споменаван - и за двата клуба. 

Очаквайте развитието на треньорската криза в Пловдив и Стара Загора.