Ако разгледате снимките, публикувани на фейсбук страницата на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, може сериозно да се объркате. Кой всъщност е кандидат-президентът на ГЕРБ? Както стана ясно, Цецка Цачева ползва фейсбука на Цветанов. Да, кандидатката на управляващата партия няма профил в социалната мрежа. Цветанов обаче компенсира. Снимките, които запечатват паметни моменти от предизборната обиколка на тройката - Цветанов, Цачева, Манушев, изобилстват. И най-вече на това, което имаме като заместник-председател. Той е заснет как произнася речи на микрофона, стиска ръце, щипе бузи, яде погачи, снима се с баби, лели, дечица и т. н. симпатизанти на ГЕРБ. Цачева остава някак на втори план, в миманса. Но в това време Цветанов е все по-активен. 

За два дни - първо публикува фоторазказ от физзарядката си от Морската градина в Бургас. След това показа как се агитира във фризьорски салон в Елхово. 

Уникално удоволствие е да направиш сутрешния си крос и няколко упражнения в красивата Морска градина на Бургас. Когато има стабилна местна власт, градовете и селата ни се преобразяват. Нека на 6 ноември всички да гласуваме за Цецка Цачева с номер 17 в бюлетината, за да гарантираме стабилаността на страната, пише под статуса за физическите деятелности на Цветанов. Логическата връзка между изреченията вероятно е тест за истинския привърженик на ГЕРБ - той може да я разбере изцяло.
След кроса по алеята от х-л "Приморец" до плажа, бившият учител по физическо възпитание се отдава на набирания на лост -т. нар. кофички. Информация колко кофички е направил Цветанов липсва.

 

Още набирания на друг лост.
Разтягане в анцуг с емблема националния флаг.
Още стретчинг....Ето това Цачева не го може, например.
Както и това. Още упражнения край морето. И някогашният физкултурник е готов за още политическа агитация

 Тя достига нови висоти в Елхово. Там Цветанов даже сяда на фризьорски стол, за да привлече избиратели. "И да съчетае полезното с приятното", както сам пише.

"Днес по време на предизборната ни обиколка в Елхово, докато агитирах гражданите по центъра на града влязох и в един фризьорски салон, за да проведа информационна кампания за качествата на кандидатите на ГЕРБ и за номера на Цецка Цачева и Пламен Манушев в интегралната бюлетина. В напрегнатия график успях да съчетая полезното с приятното. За мен беше удоволствие да чуя, че Веселина ще гласува с номер 17 за двойката Цачева-Манушев. Веселина каза, че за нея ще бъде чест да участва в избирането на Цецка Цачева за първата жена президент на България. Тя сподели още, че е учила и живяла в София, но след като е видяла, че Елхово се променя и обновява, е решила да се върне в родното си място" - това е разказът на Цветанов.

Доволен търговец и доволен клиент. Кой кой е.
Как се подстригва зам.-лидер на ГЕРБ? С машинка и с много внимание.