Руската пънк-група Pussy Riot изпрати директно послание към кандидат-президента на САЩ Доналд Тръмп с новата си песен - "Директно от вагина" (Straight Outta Vagina).

"Не се прави на глупав, не се прави на тъп, ти идваш директно от вагината", пее се в припева на парчето.

В него към руската група, враг №1 на Путин сред музикантите, се включват и две американски рапърки - Desi Mo и Leikeli47.

И макар да няма никакво съмнение, че посланието е точно намек към просташките изцепки на Доналд Тръмп, които изтекоха наскоро, Надя Толоконникова обясни пред в. "Гардиън":

"Тази песен може да бъде считана за отговор към Тръмп. Но вярвам, че идеята за силна женска сексуалност е много по-голяма от който и да е популист и мегаломаниак... Вагината е по-голяма от Тръмп."

Толоконникова неотдавна излезе от затвора, където бе пратена заради критика към кумира на Тръмп - руския президент Владимир Путин.

За жалост е много вероятно Тръмп да не разбере много от песента - въпреки изразеното си желание да хваща "жените за вагините", той наскоро демонстрира абсолютна липса на познания по темата по отношение на политиката около абортите, като заяви, че Клинтън иска да се позволява аборт в 9-ия месец - нещо, което не е практикувано въобще в съвременната история.

Ето и песента: