Новият президент на САЩ Доналд Тръмп се радва на наистина голяма фамилия. Личната му равносметка - три съпруги, пет деца, деветима внуци. Сегашната му жена и вече първа дама на САЩ - Мелания - ще бъде първата американка от чужд произход, която ще влезе в Белия дом в последните близо два века. Всъщност има само един прецедент преди нея - жената на президента Джон Адамс - Луиза, която е англичанка.

Красивата Мелания сега е на 46 години, родена е в Словения. В Севница, родния й град, вече планират да й посветят улица, име на училище... А и градчето, в което живеят едва 5000 души, вече е известно в целия свят.

Красивата Мелания Тръмп - новата първа дама на САЩ, целува съпруга си.

Бивша манекенка, висока, елегантна, усмихната - такава е Мелания. По време на цялата кампания на милиардера за президентския вот тя беше до него. 

"Доналд ще бъде невероятен президент - каза тя преди броени дни. - Всеки път, когато съпругът ми научава, че е закрит завод в някой щат, се ядосва страшно много. Но той знае как да обърне нещата, нали така?"

Още през 1999 г. пред в. "Ню Йорк таймс" Мелания заявява, че ако стане някога първа дама, тя би била като Бети Форд или Джаки Кенеди. Защо ли преди толкова години някому е хрумнало да я попита дали си се представя в Белия дом?

Първата съпруга на новия президент също е бивш модел - чехкинята Ивана, от която милиардерът има 3 деца. Това са първородният му син Доналд Тръмп-младши, дъщеря му Иванка и втория син Ерик. Втората жена на милиардера е актрисата Мария Мапълс - заради аферата си с нея той се разделя с Ивана, след като пикантната история плъзва в жълтата преса. 

Ивана Тръмп - първата съпруга на милиардера.

От актрисата Тръмп има още една дъщеря - Тифани. Двамата се разделят през 1997 г., а през следващата година бизнесменът се събира с Мелания.

Тръмп целува втората си дъщеря Тифани по време на кампанията.
Тръмп и дъщеря му Тифани, отстрани са Иванка и Тръмп-младши.

45-ия президент на САЩ и съпругата му Мелания имат син. Барън Тръмп се ражда през 2006 г. и днес е на 10 години. И той, заедно с майка си, братята и сестрите си, участва в кампанията на баща си. Барън говори перфектен словенски.

Президентът, първата дама, синът им Барън, заедно с Иванка и Ерик - всички в кампанията.

Иванка Тръмп и съпругът й Джаред са "виновниците" за трима от внуците на президента на САЩ.

Иванка Тръмп с трите си деца - внуци на 45-ия президент на САЩ.

 Иванка и Тифани са приятелки, освен сестри по бащина линия, става ясно от фейсбук профила на по-голямата сестра:

Сестри в кампанията на татко си.
Снимка на победата на цялата фамилия Тръмп. 

Децата на Тръмп станаха повод и за най-милия комплимент от опонентката на милиардера в президентската надпревара Хилъри Клинтън. Във втория дебат между двамата претенденти за Белия дом Хилъри поздрави Доналд, че е страхонен баща, отгледал страхотни деца.