АНТОНИЯ РАНГЕЛОВА

Българският национален отбор по волейбол допусна тежка загуба от тима на Сърбия с 0:3 (26:28, 18:25, 13:25 ) в третия си мач от група "B" на Световната лига. Момчетата на треньора Камило Плачи продължават да са без победа в своята група и до голяма степен загубиха шансове за класиране на финал.

В днешната среща „плавите” категорично надиграха националите ни, които просто нямаха оръжия, с които да се противопоставят на мощната и организирана игра на Драган Станкович и компания. Ахилесовата ни пета за пореден път се оказа посрещането, което до голяма степен затрудни и разпределителя Георги Братоев. Началният удар също не спореше. В днешния двубои ясно се очерта и още един сериозен проблем за тима ни - липсата на силна резервна скамейка.

Не се оправдаха и предварителните очаквания, че столичната зала „Арена Армеец” ще се напълни до краен предел. Може би двете загуби, които волейболистите ни допуснаха на старта на Лигата срещу отбора на САЩ във Варна, охладиха ентусиазма на феновете и днес за пръв път от доста време „лъвовете” не бяха посрещнати от пълни трибуни.

Очаквайте изявления!