С голове в началото и в края на мача ЦСКА-София постигна втора поредна победа в първенството и се върна на третото място в класирането, където има 6 точки по-малко от втория "Левски" и 2 повече от четвъртия "Локомотив" (Пловдив).

"Червените" спечелиха с 2:0 срещу "Пирин" (Благоевград) в първото си домакинство след злополучното 1:1 с "Верея", донесло оставката на треньора Едуард Йорданеску. Нов успех с 2:0, след същия резултат на терена на "Нефтохимик", записа неговият наследник Стамен Белчев.

Преслав Йорданов откри резултата в 12-ата минута, като направи успешна добавка при намеса на вратаря на гостите. В 90-ата Милчо Ангелов затвърди статута си на "златна резерва" за 2:0.

Между двете попадения малкото зрители на стадион "Българска армия" гледаха скучен мач с неособено много ситуации и пред двете врати. Благоевградчани не успяха да направят почти нищо в атака, техните по-добри минути бяха през първата част. 

"Армейците" пък явно продължават да търсят най-добрата си форма.

В друг мач от днес "Берое" победи "Нефтохимик" с 2:0 у дома. Вчера в най-старото дерби "Левски" излъга "Славия" с 1:0 с гол на Бурабия в 82-ата минута. Малко преди това "белите" останаха с човек по-малко заради втори жълт и червен картон за Сердер Сердеров.