"Лудогорец" за пореден път да оправдае името и реномето си и да изиграе луд мач срещу "Пари Сен Жермен" на знаковия за българския футбол стадион "Парк де Пранс" в Париж, пожела изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев.

Утре са последните мачове в груповата фаза на Шампионската лига и ще узнаем дали "орлите" ще продължат в елиминациите на Лига Европа идната пролет или ще отпаднат. Те са зависими и от срещата "Базел" - "Арсенал". Ако българският и швейцарският тим останат с равен актив, както е сега, предимството за третото място е на страната на нашите.

Днес "Лудогорец" замина за френската столица с умерена доза самочувствие.

"Винаги когато са се случвали хубави неща за нас е било след драми. Нека да направим един такъв мач. Пореден. Коледа наближава и понякога стават чудеса. Дай Боже да имаме късмет и на Никулден да се случи нещо, което е положително не само за "Лудогорец", но и за всички българи, които покрепят и обичат нашия клуб", коментира Петричев.

Най-словоохотлив от футболистите бе Марселиньо, който присъщо за него демонстрира и самочувствие.

"Трябва да подходим много внимателно, а не агресивно като срещу "Арсенал" в Лондон. Искаме да направим голям мач, пък ще видим какво ще стане. Ние никога не излизаме на терена, за да загубим, независимо как се казва противникът. Винаги мислим за нещо повече, имаме класата за това. Точка или дори три не значи лудост. Способни сме да си тръгнем с нещо от Париж", уверен е диригентът в редиците на "орлите".

Георги Дерменджиев отчете класата на "Пари Сен Жермен", но подчерта, че "Лудогорец" търпеливо ще чака възможностите си и ще се възползва, ако се появявт такива. Не отиваме на "Пар де Пренс" като обречени, предупреди треньорът.