Много горещ слух обикаля медии и социални мрежи в последния час. На среща с фенове на ЦСКА в четвъртък вечерта Гриша Ганчев предложил да назначи Наско Сираков за изпълнителен директор.

Запалянковците приели щурата идея резервирано, но ловешкият бизнесмен опитал да ги убеди, че Наско, един от най-големите в историята на "Левски" и като футболисти, и като ръководител, имал способностите да помогне на "червените".

Не, не сте се объркали. Датата е 9 декември, а не 1 април. За един такъв 1 април преди много години Сираков облече екип на ЦСКА и лъсна на първа страница на вестник "Меридиан спринт", който вече не излиза.

Наско напрактика е без работа в момента. Той е член на Изпълкома на БФС. Размина се с родния си клуб, когато бе поет от Спас Русев.

И все пак - каква е истината?

Бърза проверка на Клуб Z показа, че "новината" е по-близо до шегата и провокацията, отколкото до истината. Гриша Ганчев обича да си прави майтапи - най-вече със своите противници. И да тества техните реакции. В момента шансът Сираков да поеме оперативната власт в ЦСКА е нулев. И не само в момента. Той би работил в клуб, различен от "Левски", но не е в такъв, носещ името ЦСКА.