Зверско убийство и канибализъм потресе хората в Тенеси. Грегъри Скот Хайл нарязъл на парчета красавицата Лиса Мари Хайдър и изял части от нея, разкрива капитан Франк Уоткинс, цитиран от Си Ен Ен.

Извратеният убиец отрязъл главата, ръцете и краката на жертвата си. После отнесъл в торби парчетата от трупа и в двора на къщата си сготвил на барбекю части от 36-годишната жена.

"Лиса беше много красиво и добро същество", разказва нейният съсед и приятел Вики Кийнън на репортера на телевизията. "Трябва да си абсолютно извратен и болен мозък, за да посегнеш на нея, да не говорим за канибализма", споделя потресен той.

Жертвата Лиса Хайдър.

 

 

Все още разследващите не са установили да е имало някаква връзка между убиеца и жертвата. Според някои издания Скот е срещнал случайно Лиса в деня на убийството.Най-вероятно престъплението е извършено миналия петък, а канибалът е заловен в неделя. Ченгетата стигнали до него след като приятел на Грегъри им разказал, че той го е помолил да му помогне да скрият заедно остатъците от тялото на жената. Днес беше първото заседание на съда, който остави кръвожадния Грегъри зад решетките. Убиецът направил самопризнания.

Ще му бъдат повдигнати обвинения за умишлено убийство и гавра с трупа на жертвата. Следващото заседание на съда е на 23 юни.

 

Дори само от снимките в профила на Скот във фейсбук става ясно, че той е имал проблеми с психиката.