Идилията в "Левски" покрай назначението на испанеца Пепе Мурсия приключи много бързо. Днес от клуба бе уволнен Викторио Павлов, един от най-опитните треньори на "Герена". Юношата на ЦСКА и бивш играч на "червените" и "сините" бе обявен в понеделник за помощник на Мурсия и наставник на младежкия отбор до 21 години, който ще играе в новосформираната, огледална на "А" група.

Стана ясно, че Павлов е освободен заради... детски мач. Вчера воденият от него Левски (набор 1999) отпадна от републиканското първенство за деца след загуба от "Литекс" с 0:2 насред "Герена" след много бледа игра. Двубоят на изкуственото игрище бе наблюдаван както от спортния директор Георги Иванов-Гонзо, който минава за покровител на Павлов, така и от новия шеф на школата Даниел Боримиров.

След мача се разразил конфликт между Павлов и Боримиров, който посъветвал колегата си да престане да тренира подрастващи и да премине в мъжкия футбол.

Не за първи път стават скандали покрай доста темпераментния и своенравен Викторио Павлов на "Герена". Той бе временен наставник на мъжкия състав през пролетния полусезон, заедно с Елин Топузаков. За наставник на младежката формация е назначен Георги Тодоров. Спрелият с футбола Станислав Ангелов-Пелето пък подхваща школата на "сините" на стадион "Раковски".

А едва дошъл Пепе Мурсия и около него възникна скандал. Дали все още е така усмихнат и позитивен?