Според Доналд Тръмп са верни думите на руския президент Владимир Путин по адрес на демократите, които обвиняват Русия в намеса в американските избори, като прехвърлят върху нея вината за загубата си, предадоха ТАСС и Асошиейтед прес. 

На пресконференцията си вчера Путин каза, че демократите "губят на всички фронтове и се опитват да търсят виновните другаде".

"Това според мен унижава собственото им достойнство. Човек трябва да умее да губи с достойнство", добави руският президент.

"Толкова вярно!", написа в Туитър новоизбраният президент на САЩ, като цитира коментара на Путин

Вчера Тръмп разкри и коледно послание от Путин, за което се похвали със същия ентусиазъм, с който реагира премиерът Борисов преди дни на картичка от Барак Обама.

"Надявам се, че след като поемете позицията на Президент на Съединените американски щати, ние ще можем - действайки конструктивно и прагматично - да направим първи истински стъпки за възстановяване на двустранната кооперация в различни области, както и да вдигнем нивото на съвместна работа на международната сцена на качествено ново ниво", пише Путин.

"Много хубаво писмо от Владимир Путин, мислите му са толкова верни. Надявам се идвете страни да могат да следват тези мисли, и да не се налага да пътуваме по различни пътища", коментира Тръмп.