Няколко лоши новини чуха феновете на ЦСКА-София днес. Първо официалният сайт на клуба обяви, че звездата и голмайстор на тима Диого Виана е продаден на унгарския "Дебрецен". Трансферът е доста неочакван, както и новата дестинация на Виана. Няма подробности за колко е продаден и какъв срокът на договора.

Малко по-късно днес "червените" паднаха с 2:4 от руския "Рубин" (Казан) на лагера в Испания. Не това е притеснителното, защото става въпрос за контрола, а контузията в лакътя, която получи защитникът Станислав Манолев. 

Бившият национал бе сменен на полувремето, но се завърна на терена заради травма на друг защитник - Александър Дюлгеров. Но само 5 минути по-късно отново напусна терена. Повече яснота за състоянието на ветерана ще има утре.

А ЦСКА направи добър мач срещу "Рубин". Манолев откри резултата в 24-ата минута, изведен на чиста позиция от Рубен Пинто. 8 мин по-късно Руи Педро удвои. Руснаците намалиха в 34-ата, а след почивката стигнаха до пълен обрат. Тогава треньорът на "армейците" Стамен Белчев смени почти целия титулярен състав.

След излизането на Манолев ЦСКА доигра срещата с човек по-малко и "Рубин" вкара четвърти гол.