Актрисата Мелани Грифит категорично настоява да бъде попечител на кучетата, които отглеждаха доскоро заедно със съпруга ѝ Антонио Бандерас.

56-годишната актриса подаде молба за развод миналата седмица след 18-годишен брак с испанския мачо. Причината за желанието й са "непреодолимите различия" между двамата. Очаква се попечителството върху 17-годишната им дъщеря Стела да не бъде основен въпрос по делото, защото през септември тя ще навърши пълнолетие и сама може да избира с кого от родителите си да живее. Мелани обаче е искрено притеснена за попечителството над трите семейни кучета, които семейството осинови през февруари миналата година.

"Мелани е по-добър стопанин от Антонио… Кучетата са наистина важни за нея", казва близък до актрисата източник пред сп. TMZ.

Приятелите на фамилията бяха доста изненадани от решението за развода, защото досега двамата винаги успяваха да преодолеят трудностите. "И преди са тръгвали по този път. Имали са и хубави, и лоши моменти. Никога не сме смятали, че това ще се случи", твърди един от приближените до двойката.

"Те имат проблеми от години. Скандалите и разделите им дойдоха в повече. Имали са малко щастливи моменти", казва обаче друг неназован източник.