Димитър Бербатов е в Лондон, където в последния ден на трансферния прозорец преговаря с английски клуб, съобщава bTV. Потвърждение има и от някои английски медии. Споменава се елитният столичен клуб "Уест Хем".

Последните часове на "прозореца" са особено драматични и може да се случи всичко. По-рано днес треньорът на "чуковете" хърватинът Славен Билич бе цитиран да казва, че клубът няма да прави сделки в последния ден, въпреки необходимостта от подсилване на някои поставе.

Вчера бе приключена сделката по продажбата на звездата Димитри Пайет в "Олимпик" (Марсилия) за 29 милиона евро. А преди часове се заговори, че "Уест Хем" иска да върне на Острова таранът Демба Ба. Той обаче е предпочел през пролетта да играе в турския "Бешикташ" под наем от "Шанхай Шенхуа".

Димитър Бербатов е извън терена вече повече от половин година, след като в края на месец май приключи одисеята му в солунския ПАОК. Той многократно е заявявал, че иска да поиграе още във Висшата лига, където обличаше екипите на "Тотнъм", "Манчестър Юнайтед" и "Фулъм".

Вчера Бербо навърши 36 години.