Полицията в щата Флорида задържа пищен чернокож мъжага за разпространение на наркотици, извършено по твърде интересен начин, съобщи сайтът BuzzFeedПакет марихуана с размерите на среден пакет чипс бе намерен сред гънките на корема му.

Помощник шериф Коди Кокран спрял за проверка на пътя автомобил, защото видял, че пасажерът на предната дясна седалка не е пристегнат със задължителния предпазен колан. Нарушителят се оказал 42-годишният Кристофър Мичъл, известен също и с прякорите Шишко и Тлъстия.

В свое оправдание г-н Мичъл заявил, че е нарушил правилника за движение по щатските пътища не по своя вина - просто коланът не можел да обхване телесата му, тежащи 450 фунта (204 килограма).

Докато се обяснявал на ченгетата обаче, Шишко и неговият 38-годишен шофьор Кейтиън Робъртс забележимо нервничели. Затова шериф Кокран ги пуснал в базата данни, която показала, че Тлъстия вече е съден за продажба на кокаин. На място било извикано специализираното куче Кода, което прилежно подушило наоколо и открило в една от дълбоките гънки на корема на Мичъл пакет добре изсушена, готова за продажба марихуана. Обискът продължил и полицаите открили в колата още пачка от $ 7 хиляди, пистолет и неголямо количество кокаин.

В момента Тлъстия Мичъл е в ареста и чака делото си, ядейки здравословни затворнически гозби.