Спас Русев окончателно е решил да си тръгне от "Левски", научи Клуб Z. Днес "Господинът от Лондон" ще обяви решението си официално.

Бизнесменът каза вчера в ефира на "Дарик", че обмисля да напусне, обиден от отношението на феновете, които на свой ред бяха обидени от пренебрежително отношение.

Най-вероятно акциите на "сините" ще бъдат оставени на привържениците, които постоянно критикуваха Русев още откакто стъпи на "Герена" миналото лято. В понеделник Тръст "Синя България", който притежава 10 процента от клуба, демонстративно напусна общото събрение на акционерите.

Вчера пък Националният клуб на привържениците (НКП) излезе с декларация, че къса всякакви взаимоотношения с ръководството.

"Излизаме от Левски! Акциите ни ще бъдат прехвърлени на НКП и Тръст Синя България", заяви синът на Спас Русев - Евгени Русев, който е част от Надзорния съвет на 26-кратните шампиони на България.

Остават обаче доста въпросителни. Остава ли в сила рекламният договор между "Левски" и "Виваком"? Телекомуникационният оператор, чийто собственик е Русев, е приток №1 на средства за "сините".

Интересен коментар по темата написа журналистът Мирослав Иванов:

Очаквайте подробности.