Зрителите нямат време да отидат до тоалетната! Ефирната войната Пеевски - Цветан Василев продължава с нови и нови серии. Коя от коя по-интересни и скандални, а вярната публика дъх не може да си поеме в очакване на поредната сензация. 

"И Василев, и Пеевски са бушони на Доган. Те ще изгорят", обяви бизнесменът и издател на "Капитал" Иво Прокопиев пред бТВ. 

А Делян Пеевски коментира пред ПИК:

"Г-н Прокопиев, преди да се изкарва целия в бяло и да бъде ментор на обществото, нека си признае - как на 29 години стана гордия собствник на "Каолин", "Дамяница", на други сериозни държавни активи. И как ги придоби за жълти стотинки.

После продължи в същия дух:

Искам момчето на Иван Костов да отговори - и на мен, и на българите. Чак след това Пропокиев да се обяснява за всеки друг, да сипе кал, както и колкото реши. Време е да разберем как един млад, прохождащ репортер стана горд собственик на огромни държавни активи, на предприятия, на цели сектори от производството. Вие чували ли сте друг подобен случай?

И тук ще задам любимия, сакрален въпрос на обществото напоследък - КОЙ? КОЙ подари активите на Иво Прокопиев. Но няма само да питам, а и ще отговоря - Иван Костов. Прокопиев и подобните трябва да се осъзнаят - след като са се облагодетелствали от държавата, нямат право да бъдат ментори на обществото. Напротив, трябва панически да търсят начини да бъдат полезни, да изкупят вината си, да дават на обществото. А защо не и да върнат на хората онова, което са прибрали на занижени цени от тях. Какви занижени - на смешни цени!

Кой на кого е бушон, кой зад кого седи? Нека се вгледаме кой стои зад разграбването и престъпната приватизация на България. Кой създаде този псевдоелит? Това е Иван Костов.