Димитър Бербатов е на път да докара в София един от великите отбори на "Манчестър Юнайтед" в историята на клуба. Днес Митко обяви още една звезда за благотворителния си мач срещу тим на Луиш Фиго на 14 юни. 

Това е Неманя Видич, който се присъединява към Райън Гигс, Пол Скоулс и Гари Невил. Подобно на Невил и Гигс, също е бил капитан на "червените дяволи", при това е вдигал купата в Шампионската лига.

Видич беше прочут със своята сърцатост, за него не беше проблем да си сложи главата срещу бутони. Няколко пъти е довършвал мачове с жестоки рани и кръв. Често бележеше голове, а понякога получаваше и червени картони.

Ето какво написа Бербатов във фейсбук:

"Човекът, който минаваше през стени за отбора си. Перфектният централен защитник. Моят сръбски брат. Не цепеше басма на никого - нито на тренировка, нито на мач. Хубавото беше, че повечето пъти на тренировка бяхме в един отбор.

Той е сред най-добрите централни защитници в историята на футбола. Само той, Кристиано Роналдо и Тиери Анри са имали честта да бъдат определени два пъти за играч №1 на сезона в английската Висша лига. Има 5 шампионски титли с „Манчестър Юнайтед“, триумфира и в Шампионската лига. 4 пъти е избиран в идеалния отбор на Висшата лига. В продължение на 3 сезона е капитан на „Манчестър Юнайтед“. Два пъти е избиран за футболист №1 на Сърбия.

Неманя Видич. Очакваме го в София!"