От какво ви е страх, нали бяхте големите пичове!? Нали ги карате онези, големите джипове? От какво се уплашихте – от една жена 73-ти набор, която на повечето снимки изглежда по-скоро като момиче?

Нали всичко си имате – бизнеса, съда, медиите...

Да изреждам ли по какво съдя, че се уплашихте? Първо - под давление на цацаратурата ВСС през януари реши, че изобщо няма какво да ѝ слуша и въобще не е нужно да се среща с Лаура Кьовеши. Реши го показно и "за спорта" – не че тя може нещо да ги накара да свършат или да застраши доволното им плацикане в локвата с каквото и да е свое правно действие.

А когато все пак председателят на ВКС я покани днес... Да изреждам ли?

В същия ден някой натисна копчето на двуглавото медийно явление Банекова или по-добре Барековски... То прави сеири, несъотносими не просто към занаята, а по-скоро за учебника по психопатология.

Ама вие какво – нали уж не ви пука, щото владеете всичко? Притежавате всичките впиянчени мекерета, наричани „главни редактори“ и всякаква друга сволоч, която за 20 стотинки ще продаде майка си и ще обговори всичко, каквото ѝ навреш в устата.

Също днес някой реши ГЕРБ да си направи конференция, посветена именно на правосъдието, където репортерите да чакат... баш Него. Той и правосъдието, правосъдието и Той - майтап голям, но мълчи, сърце.

В същия ден сдружени деловодителки и шофьори от ВКС – неправилно смятани от някого за администрация с трудово-правен спор, решиха дружно да настояват за „тричане“ на Лозан Панов. Изслуша ги с огромно внимание и нечувана съпричастност не кой да е, а самият Н.В. Пленумът на ВСС. Който първоначално трябваше да решава само най-генералните въпроси на съдебната система - като плод от същата реформа, която Той в момента отчиташе като успешна на конференцията на ГЕРБ.

Нападнаха Панов, докато той е в Съдебната плата с Кьовеши и не може да им отговори. Но мисля, че това, което са нарича доблест, никога не е било силна черта на свинефермата, в която превърнахте страната ни. Страната ми...

Като казах ВСС: и семинар в Сандански си измислихте за днес следобед за по-... да ги наречем, простосърдечните от ВСС. Да не вземат да се разходят от ул. „Екзарх Йосиф“ до Съдебната палата – току-виж им влезе нещо.

Нали не ви пукаше, щото имате почти всичките медии, имате почти всичките партии? Всичките кинти и всичките фолкаджийки...

Толкова сте силни, че бълха ви ухапала да печатате цели книги и да ги раздавате бадева на стъргачите на томболи – само и само дано имплантирате в чипа поредната кофа пълни глупости и малоумия.

Пък се уплашихте от едно момиче. Срам!