"Вашата подкрепа ще ни позволи да продължим да бъдем полезни за всяка община в област Велико Търново, за всяка фирма и за гражданите. Гарантирам, че аз и народните представители от ГЕРБ винаги ще сме насреща, защото винаги сме се стремили към работещи предприятия и стабилна икономика при нашето управление."

Това каза водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с работници и служители на военния завод в Лясковец, който дава работа на 2700 души.

Според него следващо правителство на ГЕРБ е единственото, което може да гарантира развитието на българските фирми.

„Ние предвиждаме редица мерки в полза на бизнеса и хората – запазване на данъчната система, премахване на бюрокрацията и инвестиция в образованието, което да даде необходимите на бизнеса квалифицирани кадри“, коментира Цветанов.

Шефът на предприятието Банко Банков и близо 200 работници, присъстващи на срещата пожелаха успех на листата с номер 11. По думите им, благодарение на ГЕРБ дружеството им е просъществувало.

„Винаги когато сме имали проблем г-н Цветанов е бил съпричастен. Дори когато по Коледа имаше опасност да останем без заплати, той не спа 24 часа, докато не разреши проблема“, подчерта Банков.

„България трябва да бъде управлявана от правителство на ГЕРБ,  което умее да гарантира реални решения за страната ни, правителство, което се ползва от доверието на европейските ни партньори ”, допълни Цветан Цветанов.

Той беше придружаван от кмета на Лясковец Ивелина Гецова и  кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ – Велико Търново Даниела Арабаджиева, Клавдия Ганчева, Любомира Попова, Станислав Стоянов, Георги Недев, Стефан Бранзелов и Георги Давидов.

Поради големия интерес от страна на работещите в „Аркус” Цветан Цветанов пое ангажимента да направи приемна в завода като народен представител. Зам.-председателят на ГЕРБ проведе среща с цялото ръководство на фирмата, която инвестира и в американския колеж „Аркус“ във Велико Търново. От борда на директорите на фирмата изразиха задоволство от факта, че ГЕРБ прие образованието за свой стратегически приоритет. Ръководството на фирмата подари на Цветанов боздуган със символичното пожелание – да бъде държан от здрава ръка, както и държавното управление.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ