Бившата гимнастичка от националния ансамбъл по художествена гимнастика Цветелина Стоянова излезе със съобщение в социалната мрежа "Инстаграм", в което благодари на приятелите, близките си и на всички непознати, които я подкрепиха при опита за самоубийство през юни миналата година.

Цвети скочи от 6-ия етаж на жилищен блок в столичния кв. "Надежда" два месеца преди олимпийските игри в Рио, но извади късмет. И вече е почти напълно възстановена. Води нормален и пълноценен живот.

Вижте какво написа изрусената Стоянова в профила си, публикуваме го без редакторска намеса:

„Може би, не ми остана време да благодаря на семейството ми, на приятелите ми и на всички тези непознати хора, които се молеха за мен, когато бях на ръба на смъртта. Никога няма да забравя този кошмарен спомен и, Слава Богу, той е тук, в мислите ми, за да ми напомня колко сила и любов нося в сърцето си. Благодаря ви, мили хора, за всяка молитва и за всяка положителна енергия, която ми изпращахте, за всички цветя, с които ме засипвахте, всички играчки и картички с прекрасни пожелания.

Никога няма да забравя хората, които всеки ден точно в 12:30 ми държаха ръката, дори когато очите ми бяха затворени! Няма да забравя болката в очите на семейството ми и тяхната сила да остават до мен с усмивка на лице. Едно голямо благодаря на семейството ми, истинските ми приятели, добрите хора и най-вече на докторите. Едно голямо СЪЖАЛЯВАМ на семейството ми. Обичам ви и ви подарявам моята най-истинска и щастлива усмивка всеки един ден от новия ми живот!”