Тежък побой е нанесъл ловецът на мигранти Динко от Ямбол на приятелката си Деси, съобщава сайтът Burgas24.bg. Екшънът се е разиграл късно вечерта на 11 април в къщата му в Ямбол. От УМБАЛ-Бургас са потвърдили пред медията, че момичето е прието след полунощ с множество травми и наранявания по цялото тяло.

Пред Клуб Z от дирекцията на МВР-Ямбол казаха, че въпросното момиче не е подало засега жалба при тях.

Но редът е такъв - че когато има такова нещо, тя в болницата го е заявила. Може би колегите, които са установили там,  ще го препратят при нас, каза говорителката на областната полиция в Ямбол.

Днес следобед обаче 20-годишната Десислава Д. се е осмелила и внесла жалба в бургаската областна дирекция.

Приятелка разказала пред сайта Burgas24.bg, че причината за зверския побой е ревност. След тържество по случай рождения ден на сестра си ловецът на мигранти грабнал телефона на приятелката си с намерението да прерови съобщенията в него. Тъй като апаратът бил заключен и се отключвал само с пръстов отпечатък, Динко повалил Деси с удари на земята, след което взел пръста й и го поставил върху телефона.

Опитите на уплашеното момиче да укроти гнева на риалити героя само налели още масло в огъня. Според очевидците Динко е извадил нож, след което заключил приятелката си в банята и се опитал да отреже русата й коса.

Жената, цитирана от "Бургас 24", не уточнява как е успяло момичето да се отскубне и да се добере до бургаската болница, но предоставила снимки с обезобразеното й лице.

Според нея това не е първият случай, в който Динко посяга на приятелката си, но до този момент тя не е търсила съдействието на полицията.

След като постъпва на 12 април призори - 4,27 ч., с видими следи от побой, при нея пристига патрул по сигнал от болницата. Младата жена обаче отказва да сътрудничи и заявява, че е паднала по стълбите, научи още Клуб Z. Патрулът си тръгва и пише  докладна.

В крайна сметка обаче днес следобед все пак е подала жалба. Документите - показанията й, медицинското и пр., ще бъдат окомплектовани и пратени в МВР-Ямбол.