Суперлегендата Роджър Долтри от The Who нарече настоящото битие на AC/DC с вокал Аксел Роуз „караоке“.

Пред The London Free Press динозавърът, известен и от филма „Маквикар“, споделя:

"Честно казано, стана ми доста гадно за Брайън. Няма как това да не му е разбило сърцето след всичко, което даде на тази група през всичките тези години – по повод слуховете, че когато старият певец на AC/DC Брайън Джонсън научи , че има проблеми със слуха „багажът му просто му е бил изпратен“, без групата да го подкрепи. -

Намирам, че изявлението им пред медиите и към Брайън бе доста сухо и рязко. Съчувствам му - със сигурност го е наранило.“

Всъщност до днес Джонсън не е коментирал негативно мълниеносното си освобождаване от бандата, но разкрития за това колко е бил разочарован направи неговият близък приятел – актьорът  Джим Брюър.

„Говорих с него – има десетки неща, които иска да прави в живота си – продължава Долтри, цитиран от radiotangra.com. - Според мен Брайън ще липсва на AC/DC повече, отколкото групата ще му липсва на него. Той е страхотен човек, познавам го повече от 40 години.

Кой би искал да гледа караокето с Аксел Роуз?! Хайде, много ви моля... Ха ха ха.“

Брайън Джонсън

AC/DC жънат наистина противоречиви отзиви, откакто взеха за вокалист певеца та „Гънс енд Роузес“. Въпреки суперзвездния статус на Аксел, още в първите дни на турнето, в което той се включи, имаше върнати хиляди билети.

Напълно противоположно на изявлението на Долтри само пред дни се изказа Алис Купър. Кралят на шок рока нарече Аксел „абсолютно перфектен“ за AC/DC.

Медиите също за поляризирани, като привържениците на звездната замяна твърдят, че – първо: феновете, които са предплатили билети за група от този калибър, не биха искали да гледат някое неизвестно момче на мястото на Брайън, както и че малцина певци на планетата биха имали самочувствието да стоят на 2-милона-доларовата сцена на бандата.