За 10 дни съм постигнал хубави неща, отчете новият управител на София-област Илиан Тодоров от квотата на "Атака", известен най-вече с нахлуването в НАТФИЗ заедно с лидера си Волен Сидеров.

Първото било, че отишъл при патриарх Неофит да помоли за благословия. Патриархът му я дал...
Второто нещо - издал заповед, с която се спира продажбата на държавни имоти, собственост на Софийска област. Ако преди 10 години  "Атака" управлявали и спрели продажбите, България нямало да бъде разграбена държава, съжали за пропуснатия шанс Тодоров. И гордо отчете, че е първият и единственият,  който е забранил продажбите. Нямало да е за вечни времена, а само докато той е областен управител. 

Заплатата му била около 2000 лева, оповести Тодоров, докато съобщаваше третото си добро дело: бедни дечица ще ходят във вила в Боровец, досега ползвана от политици.

В България трябва да се променят турско-османските имена, останали от робството.

Тодоров смятал да започне от връх Мусала - бил в Софийска област - и да го прекръсти на "Св. Иван Рилски". 

В интернет пространството има хейтъри, има красиви, умни и интелигентни, които няма как да ме харесват заради различията в икономическата ни политика, заяви областният управител. 

Нахлуването в НАТФИЗ било минало, но не чувствал угризения, не бил направил нищо лошо. Не бил нарушил закона, всеки може да влезе във фоайето на учебно заведение, имало превишаване на полицейските правомощия. Определени медии си позволили много лъжи, преминали границата, може и да ги съди, обобщи Тодоров. Причината била, че  ударил някои хора по ръцете с това, че вече нямало да се грабят държавни имоти.

Никога не съм казал, че г-н Борисов е мафиот, но съм казвал, че е играл тенис с представители на подземния свят, призна Тодоров.

От интервюто по Нова телевизия стана ясно, че якето с надпис "Русия" на гърба му го подарили в Симитли, но шивачът фалирал. И още - Тодоров е против върховете в Европейския съюз да ни налагат бракове между мъж и мъж.

Нацистките поздрави?! Не това е проблемът на България, отсече обласният управител на София-област. Не били хубави нещата, които тези хора са направили (б.р. - разбирай нацистите), но не това е проблемът на България.