Карла Бруни отново отхвърли слуховете, че е имала връзка с Доналд Тръмп в началото на 90-те години на 20 век, заради която той скъсал с втората си жена, пише "Индипендънт".

Бившата първа дама на Франция и съпруга на Никола Саркози обясни отново, че сегашният президент на САЩ е изфабрикувал историята.

Карла Бруни беше един от най-известните модели в света през 90-те, а през 1991 г. заглавията за нейните отношения с Тръмп дълго време не слизаха от първите страници на жълтите издания. Всичко започна след като в "Ню Йорк пост" се появи снимка на Тръмп и Марла Мапълс с разделителна линия и надпис с огромни букви "Край". В историята се твърдеше как Тръмп напуска Марла, тогава все още само негова приятелка, заради Бруни, а спекулациите продължиха и след като се появиха твърдения, че Тръмп е потвърдил слуховете.

Карла Бруни отхвърли обвързването ѝ с Тръмп като обясни, че никога не е оставала насаме с милиардера.

В скорошно интервю за Daily Beast тя отново каза: "Всъщност цялата ситуация не съществуваше. Затова бях много изненадана, когато той отиде при пресата."

На въпрос как се чувства след като дори и при търсене в Гугъл едно от първите неща, които се появяват срещу нейното име, е за аферата ѝ с Тръмп, Бруни отговаря: "Това е, защото е лъжа".

После добавя: "Вероятно става въпрос за американския Гугъл, във френския излизат много други неща - основно моят мъж, моята работа, по-ранните ми снимки. Радвам се, че няма много информация за децата ми. Успях да ги защитя"

По време на кампанията на Тръмп за президент "Вашингтон пост" разкри факта, че бившата реалити звезда се е представял за свой рекламен агент и под името "Джон Милър" и "Джон Барон" се обаждал на таблоидите с преправен глас, и разпространявал за себе си истории, че е имал връзки с някои от най-желаните жени по това време като Кейт Бейсингър или Мадона. Или Карла Бруни.

"Чух за това", казва сега Бруни. "Но нямам какво да добавя. Но мисля, че демокрацията е по-добра от диктатурите, а демокрацията означава избори..Така че уважаваме демокрацията." 

В сегашното интервю изглежда, че съпругата на Никола Саркози леко се надсмива на Мелания Тръмп.

Малко след като тя се омъжи за Саркози през 2008 г., когато той беше още президент, се появи нейна гола снимка, правена от френски моден фотограф през 1993 г. Фотографията беше продадена на търг, а в таблоидите предизвика буря. Миналото лято Мелания се оказа в подобна ситуация, след като "Ню Йорк пост" пусна нейни снимки от времето, която словенката е работила като модел.

Според Карла Бруни обаче обстоятелствата не са идентични. Тя обяснява своята гледна точка: "Беше различно, защото аз бях доста известна като модел и след моя първи албум". После добавя: "Аз съм от Франция и Италия, артистичните голи снимки тук не са проблем. Не се срамувах от тях. Снимката беше от времето, когато съм била 20-годишна, нямах деца, така че си помислих: "Да, аз изглеждам добре".

"А и нямам това свръхсекси тяло. Винаги съм била много слаба и с момчешки вид, така че моите голи снимки нямаха нищо общо със снимки за "Плейбой". Те бяха артистични голи снимки, направени от велики фотографи", казва още Бруни.