„Телус“ стартира инициативата „Мога там. Искам тук“, която има за цел да върне 150 българи у нас, давайки им възможност да започнат кариера в интернационална среда.

Най-големият работодател в аутсорсинг индустрията у нас ще окаже необходимата подкрепа на новите си служители чрез специален пакет за релокация, който включва сумата от 5000 лв., самолетен билет до България, съдействие при установяване, документация и търсене на квартира, както и едномесечно настаняване в хотел при нужда. 

За да кандидатстват, е необходимо да са пребивавали в чужбина в последната година, да владеят свободно английски и още един западен чужд език на отлично ниво. Всеки от служителите на компанията може да се възползва от допълнителни обучения, в рамките на глобалната вътрешна програма за обучения. 

Подаването на документи е в три лесни стъпки на сайта www.iskamstelus.com  

„Искаме да дадем на българите именно това, което им липсва у нас – международна кариера и възможности за развитие в България. Осъзнаваме, че това решение не е лесно и хората, които биха го взели имат нужда от подкрепа. Поради тази причина решихме да стартираме програма, с целенасочени мерки в подкрепа на връщането на българи от чужбина“, заяви президентът на „Телус“ Ксавие Марсенак.