"Надявам се Бербатов да подпише с "Берое". Знам, че ще има такова предложение към него от страна на ръководството на клуба. Вече дали ще се съгласи, зависи само от него."

Такова изявление направи кметът на Града под аязмото Живко Тодоров по телевизия "Стара Загора". Засега няма повече подробности.

Димитър Бербатов тренира с "Берое", а в понеделник дори отбеляза за 1:0 срещу "Славия" на контрола в Разлог. Почти сигурно той ще продължи да тренира с тима и на предстоящия лагер в София. 

Треньорът на "зелено-белите" Александър Томаш му е близък приятел. Засега обаче Томаш отхвърля вероятността ветеранът да заиграе под негово ръководство.

„Дайте да говорим нещо сериозно. Говорим за „Берое“, стил и начин на игра. Няма смисъл да отговарям на въпроса за Бербатов. Той тренира с нас", каза специалистът.

След звездния мач в София по-рано този месец Бербо намекна, че ще чака до края на лятото добра оферта от чужбина и ако не получи такава, ще спре с играта. Той не е играл от месец май миналата година, когато бе освободен от ПАОК.