Изтеглихме победителите в последната игра на списание „Клуб Z“ през юни. Голямата награда бе осигурена от нашия партньор SLIM PASTA – пет продукта за отслабване и електронна книга с готварски рецепти.

Книга с рецепти за бързо и вкусно отслабване.

Серията продукти Slim Pasta включва Slim Pasta® Спагети, Фетучини, Пене, Slim Noodles® и Slim Rice® и са базирани на изпитано и древно средство за отслабване на растителна основа. Това са първите в Европа нискокалорични паста, нудълс и ориз, направени от брашно от растението конджак, богато на глюкоманан – съставка за контрол на теглото, която помага чувството за ситост до четири часа от тяхната консумация. Глюкомананът е одобрен за контрол на теглото по утвърдена процедура и със съответните доказателства за връзка между прием и ефект от EFSA (Европейската агенция по безопасност на храните). В сто грама от продукта Slim Rice® например, има само 7 калории, докато в същото количество обикновен бял ориз калориите са 350.

Ето и кои са победителите:

За да получат наградите си, късметлиите, които спечелиха, е достатъчно да изпратят съобщение във Facebook страницата на www.clubz.bg в рамките на 30 дни след обявяването им. Оставете ни телефон, за да се свържем с вас, или направо ни напишете адреса си, за да ви изпратим наградата.

Допълнителна информация може да бъде получена на телефон 02/4 055 055, или на email: office@clubz.bg.

Честито на победителите! А на останалите – късмет със следващата ни корица.

Играта започва днес!