Така нареченият "Ловец на бежанци" Динко Вълев от Ямбол е отправил заплахи срещу журналистката Татяна Кристи във фейкбук. За това алармира самата тя в социалната мрежа. Заплахата е "едно към едно" - в звук, тъй като Динко е използвал функцията за аудиосъобщение, за да се свърже с дамата. 

 

 

В съобщението от 12 юни Динко откровено псува Кристи, нарича я "умряло куче", "ненормална" и т.н. "Съобразявай се малко, защото ше реша, ше та намеря и ше ти направя живота черен. Майка ти гърбава да е...грозна. Боклук", завършва "посланието".

Поводът за агресията  - сатирично видео, което Кристи заснела, след като бившата приятелка на мъжа от Ямбол Десислава пусна жалба срещу него за побой пред април от болницата в Бургас. Тя публикува и снимки.

Той, разбира се, отрече обвиненията. Във виедото журналистката влиза в ролята на "новата приятелка" на Динко, "декорирана" с грим като за след бой, и обяснява, че ямболията не би бил жена без причина.

"Понеже става въпрос на Мутроландия, нека и аз да добавя една заплаха, отправена към мен на лични от Динко (известен още като "национален герой" по Бойково време). Въпросното нещо ми обяснява, че ще ми направи живота черен в този мил звуков файл. Дали някой орган ще се самосезира...хм.... вземам пуканките и гледам...", написа Кристи по повод заплахата.