"Моят репертоар е много голям, може да съм репетирал някоя сцена."

Така Динко Вълев от Ямбол, известен още като "Ловеца на бежанци", коментира заплахите, които е отправил към журналистката Татяна Кристи.

"Жената по принцип трябва да се уважава", констатира Динко.

И се извини, "ако някой съм обидил с нещо". Динко обаче посочи, че в заплахите не е споменал името на Кристи.

"Има много по-важни неща, с които хората трябва да се заниават. ОК, извинявам се, ако съм обидил някой. Някой да чува нейното име? Не са сещам да съм го казал туй нещо. Тя си прави реклама с цел да бъде забелязана", заяви Динко.

Самата Кристи заяви, че все още не е решила дали да се обърне към полицията и прокуратурата, но изтъкна, че има достатъчно доказателства, които да инкриминират Динко.

"Нямах намерение да правя публичен този файл. Но в контекста на тази ежедневна агресия реших, че е добър момент да споделя това видео", обясни Кристи.

Според нея у нас се връщат "мутровремената от 90-те". Кристи обясни, че прави сатирични видеа, които отразяват политиката и социалните новини в България.

"Сатира, която не съществува в мейнстрийм медиите. Те не са напълно свободни, както всички знаем. Не съм платена, правя го безплатно, това ми е хоби, имам много почитатели. Има дупка в медийната ниша за такъв вид протест и изкуство", каза Кристи.

Тя изтъкна, че "медиите имат изключително голяма вина, че създават от този маргинален тип нещо като национален герой".

"Медиите трябва да си оправят приоритетите кого отразяват и как. Прокуратурата трябва да защитава правата на гражданите, а не правата на олигархията в България", каза още Кристи.