Абсолютен фурор направи първата дама на САЩ в Охайо. Тя зашемети привържениците на съпруга си с прекрасен розов уникален тоалет.

Мелания и Доналд влязоха в залата под бурните овации на присъстващите.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания бяха в Янгстаун за среща със симпатизанти. Това беше първата им поява заедно след визитата в Париж по случай 14 юли – Деня на превземането на Бастилията. Президентското семейство пристигна в града с хеликоптер, а фотографите ги чакаха направо до стълбичката на возилото. И чакането си струваше: за пореден път Мелания изненада приятно присъстващите и модните критици с избора си на тоалет.

Първата дама беше с рокля от розова дантела в преливащи към резедаво тонове на дизайнерката Моник Лхуилиър (Monique Lhuillier). Цената на роклята уникат е 1 700 долара, съобщава БГНЕС.  Ансамбълът включва и розови обувки с висок ток на Christian Louboutin, които струват наполовина на роклята. И роклята и обувките са на доста скромна цена и очевидно първата дама не иска да стряска "поданиците си" с уникално скъпи дрехи, каквито съпругът и милиардер може да й осигури и каквито със сигурност има в гардероба, коментираха модни журналисти.

Мелания и Доналд се държаха за ръка като влюбени птички. 

Визитата на семейство Тръмп в Охайо ще се запомни и с това, че вървейки през моравата към събралите се хора, двамата се държаха за ръка. А при откриването на митинга под мотото "Да направим Америка отново велика" те се целунаха като младоженци.

Видът на Мелания беше определен от репортерите като „идеален”. Първата дама вече се е появявала с модели на филипинската моделиерка, но предишната рокля в беж със сложна украса на талията не беше приета толкова еднозначно и възторжено.

На връщане на моравата в Белия дом Мелания определено изпитваше трудности с високите токчета.