Спортният директор на "Левски" Даниел Боримиров направи интересно изказване по повод събитията в "Левски". Вече от дни ръководството на "сините" търси чуждестранен треньор, докато Николай Митов все още води тренировките на тима.

Снощи и днес собственикът на клуба Спас Русев говори с италианеца Делио Роси, а по-рано и с прочутия израелец Аврам Грант.

Боримиров бе видимо ядосан от ситуацията и от изказване на адвоката на клуба Диана Иванова, която бе цитирана от вестник "Маарив" да казва, че всичко с Грант е уредено и в четвъртък той ще подпише на "Герена".

"Водят се преговори... А вие, като влезете в скъп ресторант, поглеждате менюто, но не значи, че ще си поръчате нещо. Нали така? Има много неща, които трябва да се случат", рече Боримиров по-рано днес на ст. "Георги Аспарухов".

Нататък той отказа да коментира дали това е била последната тренировка на Митов, за Грант насочи репортерите към Иванова, а за Делио Роси каза, че "още нищо не е станало".

Малко след него Николай Митов отказа да се спре пред журналистите, качи се в колата си и отпраши от "Герена", също видимо изнервен.

Следобед Делио Роси посети стадион "Георги Аспарухов" с цялата база към арената. Което навежда на мисълта, че може пък той да е на водеща позиция за треньорския пост в "Левски".