Новият треньор на "Левски" Делио Роси пристигна на летище "София" тази вечер, но отказа да се спре пред журналистите. Специалистът обясни с жестове и думи, че ще говори   когато подпише нов договор.

Очаква се това да стане тази вечер или утре сутринта, след което Роси ще бъде преставен пред медиите и най-вероятно още от вторник ще започне да води тренировките на "сините". Контрактът му ще е за две години.

Делио Роси води със себе си трима треньори, които ще влязат в неговия щаб - първи помощник, кондиционен и наставник на вратарите, обясни изпълнителният директор на "Левски" Красимир Иванов. В България с тях дойде и адвокат.

По думите на Иванов в щаба на италианеца ще влязат и българи. Той отговори утвърдително на въпроса дали "сините" имат средства за още нови футболисти, ако Роси и компания поискат такива.

В последните дни Делио Роси е изгледал на запис всички мачове на "Левски" от началото на сезона, включително и последния, в който тимът падна от "Верея" с 0:2.

В сряда от 20 часа "сините" посрещат "Сливнишки герой" за контрола на "Герена". В срещата ще бъде тестван бразилецът Жеан Патрик, който кара проби в клуба.