Всеки път си мисля, че няма вече какво да ме изуми като наглост и всеки път като оптимиста си викам „може, може“...

Понеже НС приело точно сега случайно, че държавата започва да налива пари и в частните детски градини, тя – шефката на ГЕРБ-Перник, си направила такава. Ама понеже строежите скъпи и разрешителните, абе – знаете каква бумащина е в цялата държава, за улеснение си я направила в общинската.

Публикувам снимката на сайта „За Перник“ - която сякаш казва всичко за ГЕРБ и има ли стопански живот отвъд тях.

Ясно се вижда докъде е минала баданарката на политическата арогантност и откъде надясно са останали едни голи прешлени на обезкостеното държавно... Как пък им е оставила локомотивчето на тия малки сополанковци великодушната герберка!

Не, това не е политически коментар, камо ли пък „бесепарски“ или какъвто там ще кажете. Разликата между четирибуквената групировка на Бойко Борисов и останалите е, че ония, които често му се смеят, че бил алитерат, стоят отстрани и завистливо цъкат с език. Ако имаха мегдан, същото щяха да правят, вервайте ми.

Това лесно се доказва, когато триумвиратът от “тримата шишковци“ прояви интерес към някоя персона или организация и им подхвърли ъгъл от своето коматче  - колко бързо се преориентират. За едни патреоте говоря... Но да оставим това сега.

Искам да ви питам: къде ще го носите всичкото това бе, хора?

Който каквото може - влачи: от милионите на НДК за европредседателството, друг – суджук и пастърма, който може – терени край Калиакра (опс, тия последните двама май са един и същ).
Дето вика един приятел свещеник – катафалка с теглич няма.

Как спите? К'во е съвестта ти да ти казва, че макар да се казваш Петър или Живко, или Румяна (в конкретния случай), крадеш от народа си така, както турчинът не го е щавил. Чак толкова - до кокал.

Няма как да е било инак – честно. Имало е някакви рамки и репери за законност и дори, като са съдели българин, демек от раята, е трябвало да има друг българин в съдебното жури. Макар че вече не знам това добре ли е за съдения.