Почетният председател на ДПС Ахмед Доган поздрави в. "Стандарт" по повод 25 години от създаването му. Това съобщиха от пресцентъра на ДПС.

"Използвам случая да благодаря на вестник "Стандарт" за адекватния подход за информационната стратегия по време на целия Преход. Вестник "Стандарт" устоя на времето да бъде "матрица за стандарт" за позициониране на свободата на Словото. Пожелавам ви следващите 25 години да приличате на себе си!"

Това се казва в поздравлението на Доган.

Откакто е почетен председател, Доган прави публични изявления изключително рядко. Справка в сайта на ДПС показва, че това е едва втората му публична изява за тази година. Първата е от средата на март, когато той отправи политическо послание за обединителния патриотизъм. През 2016 г. Доган направи обръщение към националната конференция на ДПС. В края на 2015 г. пък бе прословутото му слово на новогодишния купон на ДПС, след което тогавашният лидер на партията Лютви Местан бе изключен. А последното му известно писание във връзка с медии е прословутото "Писмо до Мадам В.".