Лятото ни изненада и поднесе някои най-нови видове ястия, продиктувани от реалния живот. Независимо че надениците са определено зимна манджа, особено по Коледа, предлагаме ви отсега няколко начина за приготвяне. Ето и примерен списък на гозби по ваш избор.

Меню

Суджук натур (2000) - 6 лв. на кв. метър;

Суджук по пернишки (детска порция) - 3 лв. плюс дарение от родителите за партията;

Бежански суджук по патриотски - 5 лв. на километър трафик;

Майката на суджука (КТБ) - 571 лв. от всеки гражданин;

Суджук по созополски - 8 лв. плюс 20 лева на празен стол;

Булгартабак суджук - 10 лв. на грам за шефа в офшорна сметка плюс 10% анонимни акции;

Виваком суджук - 100 рубли на минута;

Свински суджук ЦУМ - 8 лв. на килограм присъстващи;

Суджук Майка&Син - половината от цената за суджук КТБ;

Сръбски цветен суджук - другата половина;

Суджук "Банкя" с магнолии - цената се уточнява.

Препечатваме менюто от готварската страница на автора във фейсбук. Заглавието е на редакцията.