Кубрат Пулев уважава световния шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа, но смята, че има всички шансове да го победи. Това личи от поредното официално изявление на Кобрата в страницата му във фейсбук.

"Антъни Джошуа е страхотен и опасен съперник. Но неговият стил пасва перфектно на моя", казва Кубрат Пулев преди битката за титлата на 28 октомври в Кардиф.

Само преди дни Кубрат се опълчи открито на мениджърите си от германската компания "Зауерланд". Той се оплака, че промоутърите преговарят зад гърба му и че времето до 28-и другия месец няма да му стигне, за да се подготви. Явно е преосмислил позицията си.

"В бокса стиловете на боксьорите диктуват срещата между тях. В тази битка, няма да има много прегръдки, ще има здрав бокс", категоричен е Пулев, носител на Интерконтиненталния пояс на WBA и официален претендент за световната титла.

"Подготовката ми върви много интензивно, заради краткото време, с което разполагам. Ще бъда напълно готов, когато се кача на ринга. Така че той да няма никакъв шанс срещу мен", уверено допълва Кобрата.